H Άντρεα Σολομωνίδου στο TEDxNicosiaWomen

H Άντρεα Σολομωνίδου θα είναι μία από τους ομιλητές του TEDxNicosiaWomen.

Με ένα ακόρεστο πάθος για τη μουσική, την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την καινοτομία, η Άντρεα είναι γνωστή ως το πιο κοινωνικά μοναχικό άτομο στον κόσμο! Το εφοδιασμένο από τις γνώσεις της πάθος και η καθαρή της ανάγκη να το μοιράζεται με τους άλλους, σε συνδυασμό με αμέτρητα projects και συμμετοχές σε πολλούς τομείς της ζωής, κάνουν την Άντρεα ένα αθεράπευτα ρομαντικό άτομο, το οποίο συχνά ζωγραφίζεται από τα ζοφερά χρώματα ενός επιφανειακού κυνισμού. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί

από αυτό είναι μέσα από τα ταξίδια της, και συγκεκριμένα σε μακρινούς προορισμούς.

Η Άντρεα συμπλήρωσε πρόσφατα ένα ταξίδι τριών εβδομάδων και 8000 χιλιομέτρων, στην Κίνα, τη Ρωσία και τη Μονγκολία με το Asia-Europe Foundation Summer University, όπου 47 συμμετέχοντες βρίσκονταν αντιμέτωποι με την πρόκληση να βελτιώσουν τον συμβατικό τρόπο όπου οι δύο ήπειροι συνδέονται από την ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα.

Η ‘Αντρεα είναι επαγγελματίας στον τομέα της επικοινωνίας, του branding και του διαδικτυακού marketing. Είναι συνιδρύτρια του Cubik-S Communications. Το πορτοφόλιό της περιλαμβάνει πολιτικές καμπάνιες, καθώς και projects στο business development. Είναι επίσης συνιδρύτρια της Incubo Strategies και του Cypriot Enterprise Link.

To TEDxNicosiaWomen, πραγματοποιείται στις 27 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της ΑΤΗΚ στη Λευκωσία όπου θα προβληθεί livesteaming μια σειρά ομιλιών, κατά τη διάρκεια του TEDWomen που λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια με θέμα It’s About Time.

Εκτός από την απευθείας σύνδεσή με το TEDWomen στην Καλιφόρνια, θα γίνουν ομιλίες από πέντε ομιλητές από τη χώρα μας, δημιουργώντας ένα global conversation μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Λευκωσίας..!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα