Με το... καλημέρα οι Νετς έστειλαν μήνυμα, διέλυσαν τους Ουόριορς (vid)

Οι Νετς είναι φέτος για... μεγάλα πράγματα, με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ να δείχνουν πως θα είναι ένα από τα κορυφαία «δίδυμα» στο ΝΒΑ. Το Μπρούκλιν έστειλε το μήνυμα του, διαλύοντας τους Ουόριορς με 125-99.

Οι Νετς κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό, αρχικά με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ασταμάτητος, ενώ στην δεύτερη περίοδο έδωσε την... σκυτάλη στον Κάιρι Ίρβινγκ. Οι Ουόριορς δεν μπορούσαν να αντιδράσουν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κάρι που έμεινε όμως μόνος

του... δίπλα σε παίκτες με ταλέντο αλλά σίγουρα όχι έτοιμους για το υψηλότερο επίπεδο.

Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε στο πρώτο δωδεκάλεπτο όταν οι Νετς προηγήθηκαν με 40-25 των Ουόριορς, όχι τόσο για την διαφορά των 15 πόντων αλλά με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Το Μπρούκλιν δεν κατέβασε... ταχύτητα στην δεύτερο περίοδο κρατώντας την διαφορά κοντά και πάνω από τους 20 πόντους. Βέβαια εκεί που η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει ήταν στο τρίτο κομμάτι του παιχνιδιού μιας και οι «Πολεμιστές» έδειχναν να τα έχουν παρατήσει και έτσι οι Νετς προηγήθηκαν με 38 πόντους διαφορά (98-69), φτάνοντας εύκολα στο τελικό 125-99.

Ο Ίρβινγκ είχε 26 πόντους, ο Ντουράντ 22 και ο Λεβέρτ 20 για τους Νετς, ενώ από τους Ουόριορς ο Κάρι είχε 20 πόντους ενώ 19 πρόσθεσε το Νο2 του φετινού ντραφτ, Ουάισμαν.

Τα δωδεκάλεπτα: 40-25, 63-45, 99-71, 125-99.

Keywords
Τυχαία Θέματα