Με την υπογραφή Ρονάλντο

Η Ρεάλ απέκλεισε στην παράταση την Μπάγερν
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε τη Ρεάλ στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ και την Μπάγερν στο Μόναχο. Πέτυχε τρία γκολ (έφτασε τα 100 στο Τσάμπιονς Λιγκ) στη νίκη με 4-2 σε ένα παιχνίδι-θρίλερ μέχρι το 105', με τους Βαυαρούς να καταφέρνουν στην κανονική διάρκεια να κερδίζουν με 2-1 και να φέρνουν στα ίσα το σκορ.

Η Μπάγερν έμεινε και με δέκα παίκτες στο 84΄(αποβολή Βιντάλ με 2η κίτρινη). Η γερμανική ομάδα προηγήθηκε στο 53΄με πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Ο Ρονάλντο

ισοφάρισε στο 76', αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ράμος πέτυχε αυτογκόλ και η Μπάγερν βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Στην παράταση η Ρεάλ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, περισσότερη φρεσκάδα και ένα οκτάλεπτο οργής. Ο Ρονάλντο στο 105΄από θέση οφσάιντ έκανε το 2-2 και στο 109' έδωσε ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ασένσιο στο 112'.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Ρονάλντο, Κρόος (115΄ Κόβατσιτς), Μπενζεμά (64΄ Ασένσιο), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (71΄ Λούκας Βάσκεθ)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Χούμελς, Αλκάνταρα, Ριμπερί (71΄ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι (88΄ Κίμιχ), Ρόμπεν, Τσάμπι Αλόνσο (74΄ Μίλερ), Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Βιδάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα