Τραμπ: Πάντα μας ανησυχεί το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου


Καθόλου καθησυχαστικός δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, όταν ρωτήθηκε για το αν και πόσο ανήσυχοι πρέπει να είναι οι Αμερικανοί για την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Βόρεια Κορέα.

"Πάντα πρέπει να είναι κανείς ανήσυχος. Δεν ξέρεις ακριβώς με ποιον έχεις να κάνεις. Είχα μια καλή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κίνας και αυτή μου "είπε" πολλά και είδατε να συμβαίνουν πολλά.

Έχουν μια αρκετά μεγάλη δύναμη, όχι ίσως μια τεράστια δύναμη αλλά μια καλή δύναμη σε σχέση με

τη Βόρεια Κορέα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι μια περίεργη κατάσταση", ανέφερε ο Τραμπ και πρόσθεσε, μιλώντας για τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
"τώρα εγώ βρίσκομαι σε μια θέση όπου αυτός (σ.σ. ο Κιμ Γιονγκ Ουν) έχει πυρηνικά και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Ας ελπίσουμε ότι θέλει την ειρήνη και εμείς το θέλουμε αυτό και αυτός είναι ο τελικός σκοπός μας, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί".

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η δήλωσει του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος είχε ρίξει λάδι στη φωτιά των σχέσεων των δύο χωρών, λέγοντας πως "οι αμερικανικές πράξεις μπορεί να οδηγήσουν σε πυρηνικό πόλεμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα