Με την ίδια φιλοσοφία

ΑΕΚ
Αυξήθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος κι αδιαπραγμάτευτος

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ και ο στόχος απέναντι στην ΑΕΛ δεν είναι άλλος από τη νίκη, για να κρατήσει τις όποιες ελπίδες της ζωντανές για το όνειρο. Δεν εξαρτάται από τους «κιτρινοπράσινους», όμως το μυαλό όλων πρέπει να είναι στραμμένο και συγκεντρωμένο μόνο στο δικό τους παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα θα πληροφορηθούν και το αποτέλεσμα του αγώνα

στο ΓΣΠ και τότε θα κάνουν τους υπολογισμούς τους. Μπορεί οι ελπίδες να μην είναι πολλές, αλλά η πίστη υπάρχει. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα επιδιώξει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος θα κάνει ταμείο.

Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία των Λαρνακέων και με αυτή θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Βάσκος τεχνικός, πάντως, στις χθεσινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη του κόσμου και τον κάλεσε να είναι εκεί για να βοηθήσει καλύπτοντας και τις πολλές απουσίες που έχει για το αυριανό ντέρμπι.

«Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, όπως πάντα. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, υποφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΛ, επομένως πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι απαραίτητοι για μας για να ελπίζουμε στο όνειρο.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα στα παιχνίδια των πλέι-οφ, όχι τόσο στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε σίγουρα να δώσουμε το 100%. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο, το επαναλαμβάνουμε συνεχώς αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες στην ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, την υποστήριξή του, όταν θέλει ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι εντός έδρας, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για το πρωτάθλημα. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου, έχουμε και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα και θα είναι δύσκολο.

Στο τέλος τη διαφορά μπορούν να κάνουν οι φίλαθλοι, ειδικά στις δύσκολες στιγμές και τους ζητάμε να υποστηρίξουν την ομάδα και να την σπρώξουν σε όλο το παιχνίδι, γιατί πιστεύουμε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Δύσκολα ο Τρισκόφσκι
Εκτός από τους τιμωρημένους Τέτε, Μουρίγιο και Ακοράν, στο απουσιολόγιο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και ο Ιβάν Τρισκόφσκι, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Είχε κάποιες ενοχλήσεις από την προθέρμανση, αλλά τελικά αγωνίστηκε μέχρι το 67ο λεπτό και μετά αντικαταστάθηκε.

Δεν ήταν και στα καλύτερά του μετά την επιστροφή του στη δράση ύστερα από πέντε αγωνιστικές τιμωρίας. Σίγουρα η απουσία του θα είναι σημαντική και, παρά το γεγονός ότι απουσιάζουν άλλοι τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει τις λύσεις για να τους αντικαταστήσει και να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα