Με στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκε ο Καραμπάτσης

Με τις αρμόζουσες στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκε σήμερα Παρασκευή 23η Μαρτίου 2018 στο Ελληνικό Κοιμητήριο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία ο εκλιπών στα 80 του αντιστράτηγος εν αποστρατεία Φίλιππος Καραμπάτσης εξ Αθηνών.

Νυμφευμένος από το 1968 με την κ. Γούλα Σπανού απ’ το σκλαβωμένο Λευκόνοικο απέκτησαν τρία τέκνα, τον Δημήτρη, την Κυβέλη και τον Μάρκο.

Είχε υπηρετήσει από το 1976 Διοικητής της 33 Μοίρας Καταδρομών Κύπρου,

από το 1985 ως επιτελής στο ΓΕΕΦ πρώτος στην ιστορία Αξιωματικός Εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Φρουράς, Διοικητής του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου, Διοικητής του ΚΕΑΠ Ρεντίνας, του 1ου Συντάγματος Καταδρομών Θεσσαλονίκης, του 13ου Συντάγματος Αμφιβίων Καταδρομών Αθήνας, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και σε διάφορα άλλα Επιτελικά Γραφεία.

Ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ Ταξίαρχος Προκόπης Μαυραγάνης, ο Διοικητής Καταδρομών Κύπρου Συνταγματάρχης Κυριάκος Κωνσταντίνου, επικεφαλής πλειάδας Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, μαζί με ένοπλο τμήμα Καταδρομέων και την Στρατιωτική Μουσική της ΕΦ απέδωσαν τις τιμές στον εκλιπόντα στρατηγό.

Παρόντες στην κηδεία ο πρώην Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου Ανδρέας Καννάουρος, απόστρατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και της Εθνικής Φρουράς, η οικογένεια, και πλήθος φίλοι του εκλιπόντος.

Τις σημαίες που σκέπασαν το φέρετρο του στρατηγού, παρέδωσε ο Διοικητής Καταδρομών στην χήρα του Φίλιππου Καραμπάτση.

Keywords
Αναζητήσεις
καραμπάτσης φίλιππος, καραμπατση κυβελη
Τυχαία Θέματα