Στην αντεπίθεση και πάλι ο Θεμιστοκλέους κατά Κώστα Κληρίδη

Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους θέτοντας εκ νέου νέα ερωτήματα προς τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Συγκεκριμένα, με νέα του ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Θεμιστοκλέους διερωτάται γατί δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλο πολίτη, όπως αυτή που έδειξε στον Πόλυ Πολυβίου.

Διαβάστε

επίσης: Κληρίδης: Κανένας πολίτης να μη νιώθει αδικημένος

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Ο κ. Κώστας Κληρίδης Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με σημερινή του ανακοίνωση ισχυρίζεται ότι :

«H Νομική Υπηρεσία δεν διαγράφει αδιάκριτα και συλλήβδην τροχαίες παραβάσεις» και ότι «κάθε πολίτης ο οποίος διαπράττει μια παράβαση, υφίσταται τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο και κανένα παράπονο δεν μπορεί να έχει για τούτο»

Απάντηση : Στην περίπτωση του φίλου σου Πόλυ Πολυβίου και της συζύγου του οι διαγραφές εκτός από ΑΔΙΚΕΣ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ κι ΑΘΕΜΙΤΕΣ ήταν ΜΑΖΙΚΕΣ και ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ. Σύνολο 34!

Ερώτηση :

1) Γιατί αυτοί οι φίλοι σου δεν υπέστησαν τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος, αλλά αντίθετα ευεργετήθηκαν από ΕΣΕΝΑ με την αναστολή ή τη διαγραφή και των 34 ποινικών διώξεων;

2) Τα αδικήματα στην πιο κάτω περίπτωση τελέστηκαν από πλασιέ εταιρείας στην ίδια περιοχή, από την ίδια κάμερα και την ίδια περίοδο (Ιούλιο του 2014 ) που ο Πόλυς Πολυβίου παραβίαζε το όριο ταχύτητας 15 φορές.

Γιατί στην περίπτωση που αναφέρεται στα πιο κάτω έγγραφα δεν επέδειξες την ίδια ευαισθησία, φιλευσπλαχνία και υψηλή αίσθηση δικαίου, όπως αυτές που μετά χαράς επέδειξες στο ζεύγος Πολυβίου; Και πόθεν ως πόθεν επειδή ήταν αδύνατο να εντοπιστεί ο προ διετίας παράνομος πλασιές εφόρτωσες τους βαθμούς ποινής στον διευθυντή της εταιρείας;

Keywords
Τυχαία Θέματα