Με πιθανότητες ή χωρίς...

Από την περασμένη αγωνιστική και την ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς, η ΑΕΚ γνωρίζει ότι δεν έχει πλέον πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό, ωστόσο, δεν μειώνει καθόλου την αποφασιστικότητα της ομάδας να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ζυρίχη.

Ο Αντόνι Ιραόλα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τη θέληση των ιθυνόντων, των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου για τη νίκη. Αναγνώρισε τις δυσκολίες της

αναμέτρησης και είχε μόνο θετικά να πει για τον αντίπαλο, όμως όπως τόνισε οι 11 που θα επιλέξει για το παιχνίδι θα δώσουν όλο τους τον εαυτό για να έρθει το πρώτο τρίποντο στο φετινό ταξίδι της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βάσκος προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά το πλάνο του για το βασικό σχήμα. Ο Τόνιο αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ίγκορ και Ιωάννου στα άκρα της άμυνας και οι Καταλά και Γκονσάλες στα στόπερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να πάρει κάποια θέση στην τετράδα και ο Τρουγιόλς. Χέφελ, Λαρένα και Γκαρσία διεκδικούν τις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ακοράν θα είναι μάλλον στο δεξί άκρο, ένας εκ των Ασούμπρε ή Τέτε στο αριστερό και οι Τρισκόφσκι και Φλοριάν το επιθετικό δίδυμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Με πιθανότητες ή χωρίς...,