Μπλατ: «Κοιτάμε συνεχώς την αγορά και βλέπουμε τις ευκαιρίες»

Με νίκη επί της Μπούντουτσνοστ την Παρασκευή στο ΣΕΦ, θα έχει επιστρέψει από ένα αρνητικό σερί 0-3 σε σερί νικών 3-0, μετά τις νίκες επί των Μπάγερν στο Μόναχο και της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Φάληρο.

Αν και ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε αστειευτεί την περασμένη εβδομάδα πως αν ο Ντουράντ μείνει ελεύθερος από τους Ουόριορς, τότε θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (29/11) άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης, εφόσον φυσικά υπάρξει ένας

παίκτης που να είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. «Κοιτάμε συνεχώς την αγορά και βλέπουμε τι ευκαιρίες υπάρχουν,» δήλωσε συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς με την ομάδα του Μαυροβουνίου για την 10η αγωνιστική της Euroleague. Ρυθμό και τρίποντα της ομάδας της Ποντγκόριτσα θα πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός για να είναι ο νικητής, σύμφωνα με τον Βεζένκοφ.

Γνωστοί έγιναν την Πέμπτη (29/11) οι διαιτητές του ματς του Ολυμπιακού με την Μπούντουτσνοστ. Ο Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, ο Πολωνός Πιότρ Παστούσιακ και ο Τσέχος Ρόμπερτ Βικλίτσκι θα «σφυρίξουν» τον αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε: «Η Μπουντούτσνοστ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει πολύ καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εμείς είχαμε κάποιες καλές εβδομάδες και νιώθουμε πως το επίπεδο μας συνεχώς ανεβαίνει. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ενθουσιασμό. Θα το χαρούν οι φίλαθλοι μας. Θέλουμε να έρθουν κοντά μας και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν στα τελευταία παιχνίδια. Οι αντίπαλοι μας τα πάνε πολύ καλά στα τρίποντα. Δεν θα είναι αυτό το μοναδικό “κλειδί” της αναμέτρησης. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά, να τα πάμε καλά στα ριμπάουντ και όσοι παίξουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Αναφορικά με την αγωνιστική επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη, αυτό συνέβη κόντρα στον Πανιώνιο, ο Μπλατ εξήγησε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της διαδικασίας να εντάξουμε τον Αγραβάνη στην ομάδα. Θα μας πάρει λίγο χρόνο, αλλά έκανε μια πολύ καλή αρχή. Το σημαντικό είναι μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό, να επιτρέψουμε στον αθλητή να έχει τον χρόνο, να έχει τη σωστή διαδικασία να αναρρώσει. Βρίσκεται στο τέλος της ανάρρωσης του, οπότε πρέπει να είναι προσεκτικός».

Τέλος, ο Αμερικανο-Ισραηλινός προπονητής σχολίασε σχετικά με επικείμενη ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Θα πω ό,τι έχω πει πριν. Κοιτάμε συνεχώς την αγορά και βλέπουμε τι ευκαιρίες υπάρχουν. Δεν διαφέρουμε από τις άλλες ομάδες. Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τις άλλες ομάδες, γιατί κατά τη διάρκεια της σεζόν προκύπτουν τραυματισμοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα