Με δύο πούλμαν και σε δύο αποδυτήρια για το ματς με Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα

Η ισπανική ποδοσφαιρική Λίγκα επέστρεψε και η Μπαρτσελόνα μπαίνει στην μάχη το βράδυ του Σαββάτου, με τους Καταλανούς να παίρνουν κάθε δυνατό μέτρο για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το ντέρμπι της Σεβίλλης μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Μπέτις έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στη δράση στην La Liga, με το ισπανικό κοινό να περιμένει με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ματς είναι το Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα και, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο θα ταξιδέψει η πρωτοπόρος της Λίγκας στις Βαλεαρίδους Νήσους.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, υπάρχει πλάνο για την προστασία της ομάδας από τον κορονοϊό, με τους παίκτες του Κίκε Σετιέν να μπαίνουν σε δύο διαφορετικά πούλμαν για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν δύο πούλμαν που θα φέρουν τον Μέσι και τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, και κατόπιν τα δύο αυτά πούλμαν θα τους μεταφέρουν από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από εκεί στο στάδιο.

Επιπλέον, οι μπλαουγκράνα θα αλλάξουν σε δύο διαφορετικά αποδυτήρια για να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος απόστασης του ενός από τον άλλο, ενώ στον αγωνιστικο χώρο θα υπάρχει και ένας έξτρα πάγκος για να κάθονται σε απόσταση οι αναπληρωματικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα