Μ.Δημητριάδης: Η ναυτιλία «ανεκτίμητης αξίας» για την Κύπρο

Στην ανεκτίμητη αξία της ναυτιλιακής βιομηχανίας για την Κύπρο αναφέρθηκε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, υποσχόμενος ότι η Κυβέρνηση θα την προστατέψει και θα την ενισχύσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) ο κ. Δημητριάδης μιλούσε σε δείπνο «Ρεγγάτα», το Σάββατο το βράδυ, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το συνέδριο “Maritime Cyprus”.

Το συνέδριο, είπε, «παρέχει την ευκαιρία στους φίλους μας από το εξωτερικό να γνωρίσουν

την ναυτιλιακή βιομηχανία της χώρας μας και τους ανθρώπους τους και τις ναυτιλιακές υπηρεσίες, οi οποίες προσφέρονται από τη βιομηχανία και την Κυβέρνηση, μέσω του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας».

Επίσης, πρόσθεσε, «είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για προώθηση της Κύπρου, ως μια χώρα, η οποία σέβεται την ευγενική άμιλλα των θαλάσσιων αθλημάτων».

«Τέτοιες εκδηλώσεις αναμφίβολα ενδυναμώνουν κατά πολύ το έργο και την προσπάθεια της Κυβέρνησης για να προωθήσει τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού», ανέφερε ο κ. Δημητριάδης.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Κύπρος είναι καλά γνωστή για τη δυνατή ναυτιλιακή της παράδοση διαμέσου των αιώνων.

Η παράδοση, είπε, «συνεχίζεται και σήμερα και η ναυτιλία είναι ένας τομέας που κάνει τη χώρα μας πολύ περήφανη».

Η ναυτιλιακή βιομηχανία μας είναι «ανεκτίμητης αξίας» για εμάς, ανέφερε, υποσχόμενος εκ μέρους της κυβέρνησης ότι «θα την προστατέψουμε και θα την ενισχύσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα