«Μας ωθούν σε οργανωμένη ανυπακοή»-«Αντιφατικές οι απόψεις για τα θέατρα»

Απογοητευμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού για την απόφαση της Κυβέρνησης να μην επαναλειτουργήσουν τα θέατρα, στις δύο πρώτες φάσεις χαλάρωσης των μέτρων, με τους συνδέσμους να κοινοποιούν σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, ο Διευθυντής του Παττίχειου Θεάτρου στη Λεμεσό, Βάσος Αργυρίδης, ανέφερε πως οι άνθρωποι του Πολιτισμού έχουν απορίες. «Έχουμε κουραστεί όλοι. Θα επικαλεστώ απόψεις επιδημιολόγων για τα θέατρα. Ήμουν σε εκπομπές με τον δρ. Καραγιάννη αλλά και με το δρ. Τσιούτη και είχαν δηλώσει ότι τα θέατρα είναι ασφαλείς χώροι.

Είπε ο υπουργός Υγείας  την φράση “υψηλού ρίσκου”, εμείς ζητούμε να μας τεκμηριώσουν την άποψη αυτή επιστημονικά. Εάν αυτό ισχύει, να μας πουν ότι έκαναν λάθος όλο αυτό τον καιρό και πως τώρα θεωρούν τα θέατρα επικίνδυνα».

Ο κος Αργυρίδης σημείωσε πως, τα παράπονα των ανθρώπων του Πολιτισμού, τελειώνουν. «Μας ωθούν, δυστυχώς, σε μια οργανωμένη ανυπακοή. Περνά από το μυαλό μας, να έρθει η 1η Μαρτίου και να ανοίξουμε μόνοι μας. Το ίδιο ισχύει στον κινηματογράφο αλλά και σε άλλους τομείς. Οι αντιφάσεις που υπάρχουν μεταξύ της γνώμης των επιδημιολόγων και των πράξεων-Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας είναι τεράστιες».

Διαβάστε επίσης: 

Αγανάκτηση από τους ανθρώπους του Πολιτισμού για τη μη επαναλειτουργία Θεάτρων

Άνοιγμα κομμωτηρίων:Μειωμένη ζήτηση για ραντεβού–«Δούλεψαν φουλ οι παράνομοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα