«Μας επηρέασαν όσα έγιναν πριν το ημίχρονο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την ήττα από την Ομόνοια, το περιστατικό με τον Φυλακτού και τις πιθανότητες να μείνει εκτός Ευρώπης, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου

Για το χθεσινό παιχνίδι«Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδιΠαίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα γκολΚαταφέραμε να ισοφαριστούμε με ένα πέναλτι που δεν το έχει επιβεβαιώσει κανέναςΣτο β ημίχρονο κάναμε 2 λάθη σε κάποια λεπτά και σκότωσε το παιχνίδιΜας επηρέασαν πάρα πολύ όσα έγιναν πριν το ημίχρονο»

Για το περιστατικό με Φυλακτού:«Υπήρξε σύρραξη. Αντλαμβάνομαι

ότι έπεσε αντικείμενο από την κερκίδαΑπολογηθήκαμε στον Φυλακτού. Μεμονωμένο μεν, αλλά δεν είναι σύνηθες στο Παπαδόπουλος. Είναι καταδικαστέο»

Για τη συνέχεια:«Αυτό ήταν παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Υπάρχουν άλλα 7 παιχνίδια. Έχει επηρεάσει και η κούραση. Να προσπαθήσουμε απέναντι στον Απόλλωνα να πάρουμε βαθμούς να καλύψουμε χαμένο έδαφοςΚαι η Ευρώπη δημιουργεί προβλήματα αλλά φυσικά έχει πιο πολλά θετικάΈχουμε κάνει τα σενάρια μαςΘα περιμένουμε τι θα κάνουμε. Δεν εξαρτάτε από τα δικά μας πόδιαΑν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο για Ευρώπη θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις να ανταπεξέλθουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα