ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε πίστη στην ομάδα μας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον απόηχο του, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

Για τη χθεσινή ανακοίνωση: «Αναφερθήκαμε στα δυο παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Στο πρώτο παιχνίδι μας ακύρωσαν καθαρό γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε τέσσερισ φάσεις. Η τελική έκβαση του σκορ έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απόφαση του διαιτητή»

Το σημεία

που τονίζουν οι γαλαζοκίτρινοι: «Αναφερθήκαμε στο πέναλτι του Απόλλωνα, στη φάση του Σανγκόι ο οποίος πιάνει από το πρόσωπο τον Χιώτη, στη φάση του Σιέρινταν όπου έχει πετύχει γκολ και έπρεπε να μετρήσει και για τη φάση του Μερκή ο οποίος έπεσε και ακούμπησε την μπάλα με το χέρι»

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλων ήταν η ομάδα η οποία επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ιδιαιτέρα ευχάριστο για εμας πως η ομάδα βελτιώνεται και είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε στη συνέχεια αυτό το κάτι για να κερδίσουμε τους επόμενους μας αντιπάλους»

Για τη σημερινή συνεδρία: «Υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρία και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις»

Για την επόμενη μέρα: «Αγωνίζονταν οι δυο ομάδες στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε την πίστη ότι η ομάδα θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Θα έχουμε επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ και ο προπονητής θα κάνει τις καλύτερες επιλογές»

Keywords
Τυχαία Θέματα