Μαρσέιγ: «Ο Άλβαρο δεν είναι ρατσιστής, δέχεται απειλές για την ζωή του»

Τον Άλβαρο Γκονσάλες έσπευσε να υπερασπιστεί με ανακοίνωση της η Μαρσέιγ έπειτα από τα όσα έγιναν με τον Νεϊμάρ με την ίδια να καταγγέλλει ότι ο παίκτης της δέχεται απειλές για την ζωή του.

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι της Κυριακής (13/9) ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέιγ, το οποίο σημαδεύτηκε από τις κόκκινες κάρτες και τις διαμάχες των παικτών, με τον Άλβαρο Γκονσάλες να έχει βρει τον μπελά του.

Τεράστιο είναι το θέμα, το οποίο έχει προκύψει και έχει να κάνει με τον ρατσισμό,καθώς

ο αμυντικός της Μαρσέιγ φέρεται να αποκάλεσε τον Νεϊμάρ «γαμ@@@@@ μαϊμου» σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Βραζιλιάνος άσος της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η ομάδα της Μασσαλίας από την πλευρά της προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης στην οποία ανέφερε τα εξής: «Ο Άλβαρο δεν είναι ρατσιστής και το έχει δείξει με τη συμπεριφορά του από την πρώτη του μέρα στον σύλλογό μας. Η ομάδα είναι στη διάθεση της επιτροπής για συνεργασία αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο ματς αλλά και το 24ωρο που ακολούθησε.

Η διαμάχη είναι σοβαρή και ήδη έχει προκαλέσει σοβαρότατες συνέπειες. Καταδικάζουμε τη διαρροή των τηλεφωνικών αριθμών του Άλβαρο και της οικογένειάς του στα media της Βραζιλίας, καθώς φτάνουν πλέον σ' εκείνους απειλές για τη ζωή τους.

Η Μαρσέιγ είναι σύμβολο αντι-ρατσιστικής δράσης στο γαλλικό ποδόσφαιρο με δεδομένη την ιστορία της και το γεγονός πως στη Μασσαλία συνεχίζεται μια διαρκής μάχη κατά του ρατσισμού». 

Πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα