Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεύτερες σκέψεις για Τεν Χαγκ

Ο προπονητής του Άγιαξ πέρασε από συνέντευξη για τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» δεν πείσθηκαν απόλυτα.

Ο προπονητής του Άγιαξ είναι ένας από τους πολλούς υποψήφιους για τον ρόλο του head coach της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μετά Ράνγκινκ εποχή. Στο πλαίσιο της αρχικής συνέντευξής του για τη θέση του τεχνικού, είπε στον σύλλογο ότι βλέπει τη δουλειά

ως ένα μακροπρόθεσμο έργο.

Συγκεκριμένα δήλωσε στους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» ότι το project που έχει στο μυαλό του, για να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο ο σύλλογος, είναι πενταετές και πως το πρώτο που θα διόρθωνε είναι η φυσική κατάσταση των παικτών.

Ο προπονητής του Αίαντα ήταν ένας από τους πρώτους που συνομίλησε με το ποδοσφαιρικό επιτελείο του συλλόγου αλλά είναι κατανοητό ότι δεν έπεισε 100% για τον διορισμό του. Ενώ εξακολουθεί να θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την πρόσληψή του.

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι πολλοί από τους παίκτες δεν ενθουσιάζονται με την πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσία από τον Ολλανδό. Το αν ο Τεν Χαγκ βέβαια θα κρατούσε μερικούς από αυτούς είναι ένα άλλο θέμα.

Ο 52χρονος κόουτς έφτιαξε έναν περιεκτικό φάκελο όπου υποστήριξε ότι η Γιουνάιτεντ έχει απομακρυνθεί αρκετά από το «επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ» εδώ και αρκετό καιρό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική κατάσταση. Κατονόμασε επίσης πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, με μερικούς εξ' αυτών να αγωνίζονται στον Άγιαξ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Αίαντας είναι πρόθυμος να αποδεσμεύσει τον Τεν Χαγκ, ενώ η Γιουνάιτεντ μπορεί να χρειαστεί να εκταμιεύσει ως και 25 εκατομμύρια για να πάρει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο που φιγουράρει ως δεύτερος επιλαχών.

Η γενικότερη αίσθηση είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δυσκολευτούν αρκετά να βρουν τον επόμενο head coach που θα τους βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα και την εσωστρέφεια.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Δεύτερες, Τεν Χαγκ,mantsester giounaitent, defteres, ten chagk