Μάνα Δώρας: Κάρφωσε στυλό σε δράστη-"Φονιά,να πεθάνεις"

Ένταση σημειώθηκε και πάλι σήμερα στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στο κέντρο της Αθήνας, με τη μητέρα της 32χρονης Δώρας να ορμάει κατά του δράστη και να του καρφώνει στυλό στο κεφάλι, φωνάζοντας παράλληλα «Φονιά, να πεθάνεις».

Η Αστυνομία προσπάθησε γρήγορα να τον μεταφέρει στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά από το σπρώξιμο και την ταχύτητα έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να δεχτεί επίθεση, μπουκάλια και προπηλακισμούς. Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να τον λιντσάρει. «Θάνατος δεν θα τον αφήσω να ζήσει.

Ο

δολοφόνος της Δώρας έκανε ναρκωτικά μπροστά στην κόρη του

Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου», φώναζε ο πατέρας, ενώ η μητέρα έλεγε σε όσους προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τον δολοφόνο: «Δεν ντρέπεστε που μας κρατάτε. Και εσείς δημοσιογράφοι και εσείς βαράτε τον, ρίξτε του, πείτε πως ήταν το παιδί σας, οι αδερφές σας, η μάνα σας.

Τι τον θέλετε; Τι θα τον κάνετε; Θα σκοτώσει και άλλα παιδιά. Θα τον ταΐζετε μέσα στη φυλακή. Αλήτη. Μας το έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας».

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα