Βροχές σήμερα στην Κύπρο- Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι

θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό , γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, την Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται το βράδυ της Τρίτης να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα βορειοδυτικά παράλια. Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να παρατηρείται στην ατμόσφαιρα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα