Μαλάς: Ξεκίνησε την εκστρατεία υγείας με αιμοδοσία (pics)

Με αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας της Έγκωμης ξεκίνησε την εκστρατεία του για την υγεία, ο υποψήφιος πρόεδρος Σταυρός Μαλάς.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Επιτελείου:

Ο Σταύρος Μαλάς εγκαινίασε σήμερα τη θεματική ενότητα της εκστρατείας του με σύνθημα «Υγεία για Όλους», πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας της Έγκωμης. Ο Σταύρος Μαλάς και τα στελέχη του Εκλογικού του Επιτελείου έδωσαν αίμα και κατέθεσαν τις συγκαταθέσεις του για να καταστούν δωρητές οργάνων.

Τα τελευταία χρόνια, τα δημόσια νοσηλευτήρια

καταρρέουν, δήλωσε ο Σταύρος Μαλάς και υπογράμμισε ότι η υλοποίηση του Γενικού Σχεδίου Υγείας με τα δημόσια νοσηλευτήρια ως τη ραχοκοκαλιά του, θα αποτελέσει προτεραιότητα της δικής του διακυβέρνησης. Τις επόμενες μέρες, ο Σταύρος Μαλάς θα καταθέσει τις προγραμματικές του προτάσεις για την υγεία, οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο διαλόγου με φορείς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα.

Ο Σταύρος Μαλάς επεσήμανε ότι η Κύπρος έχει την πρωτιά στη δωρεά μυελού των οστών, αλλά είναι από τις τελευταίες χώρες στη δωρεά των υπολοίπων οργάνων και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να δώσουν τη συγκατάθεση τους, όπως προνοεί η νομοθεσία, για να γίνουν δωρητές οργάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα