Λ/σια: Ντου αστυνομίας σε παράνομο πρακτορείο στοιχημάτων

Στη σύλληψη 30χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος προχώρησαν γύρω στις 11.25π.μ., σήμερα, μέλη της Αστυνομίας στην Λευκωσία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στην κατοχή μηχανών τυχερών παιγνιδιών και στον περί στοιχημάτων Νόμο.

Της σύλληψης του 30χρονου προηγήθηκε έρευνα που διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας χθες βράδυ σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας, του οποίου ο 30χρονος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης. Κατά την έρευνα στο υποστατικό,

εντοπίστηκαν πέντε θαμώνες να παρακολουθούν από τηλεοράσεις, αγγλικό ιππόδρομο και σκυλοδρομίες, ενώ ένας από τους θαμώνες, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν αποδείξεις στοιχήματος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι στοιχημάτισε στο εν λόγω υποστατικό. Στο υποστατικό επίσης εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, χρηματικό ποσό και αριθμός τηλεοράσεων, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Υπεύθυνη του υποστατικού κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, ήταν 28χρονη υπάλληλος, η οποία συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τόσο η 28χρονη, όσο και ο 30χρονος παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα