Λώρης: "Η Θύρα 9 δεν είναι απέναντι μας" (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Λώρης Κυριάκου, ο επικεφαλής του συνδυασμού του Σταύρου Παπασταύρου. Ο κ. Κυριάκου επανέλαβε αρκετές φορές ότι όλοι είναι Ομονοιάτες και τους ενώνει η αγάπη για το Σωματείο.

«Σήμερα το μεσημέρι πήγαμε όλοι στα γραφεία και καταθέσαμε τις υποψηφιότητές μας και πάμε έτοιμοι στις εκλογές της 2ας Μαΐου. Η πιο ιδανική λύση αυτή τη στιγμή, είναι η πρόταση

που καταθέσαμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία με τον κ. Παπασταύρου».

Για το γεγονός ότι η Θύρα 9 ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει στις εκλογές
«Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της δημοκρατίας. Μακάρι να έχει πολλές λύσεις για να ξεφύγει η Ομόνοια από την κατάσταση που βρίσκεται. Μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη, όμως όλοι θέλουμε το καλό του Σωματείου και το αγαπάμε. Όποιοι και να εκλεγούν, την επομένη όλοι πρέπει να δώσουμε βοήθεια για να ξεφύγουμε από την υφιστάμενη κατάσταση.

Ο στόχος είναι να εκλεγούν τα 15 μέλη του συνδυασμού. Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας».

Για τα άτομα του συνδυασμού
«Είναι άτομα επιτυχημένα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει πολύ καλό έργο και θα βοηθήσουν την Ομόνοια.
Δεν είναι ένα άτομο που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι αρκετά θέματα που θα μας απασχολήσουν. Είναι η συλλογική δουλειά του συμβουλίου και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των μελών του Σωματείου. Πρέπει να αναπτύξουμε τα τμήματά μας, ίσως δημιουργήσουμε νέα. Θέλουμε να δείξουμε πολύπλευρη δουλειά. Θα δούμε σίγουρα το οικονομικό, γιατί ένα κομμάτι του χρέους θα μείνει στο Σωματείου. Τα μέλη και οι φίλοι θα βοηθήσουν την Ομόνοια να ανέβει.

Θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες όλα τα στοιχεία σε δημοσιογραφική διάσκεψη».

Αν νιώθουν ότι η Θ9 είναι απέναντι στον συνδυασμό
«Δεν είναι απέναντί μας. Ξεκινάμε από το βασικό. Οποιοσδήποτε κι αν είναι εκεί, ξεκινάμε με κοινό στοιχείο. Αγαπάμε την Ομόνοια. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να διαφωνούμε, αλλά όλοι αγαπάμε την Ομόνοια».

Για την ανακοίνωση του κ. Κατσουρίδη
«Η ενότητα εξαρτάται από το πώς την αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας. Μας ενώνει το κοινό στοιχείο. Το επαναλαμβάνω και γίνομαι κουραστικός. Μας ενώνει η αγάπη για την Ομόνοια. Από εδώ πρέπει να ξεκινήσουμε».

Αν ο κ. Παπασταύρου θα μιλήσει στον κόσμο
«Είναι λογικό να γίνει επαφή του κ. Παπασταύρου με τον κόσμο. Να έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένας χωρίς τον κόσμο δίπλα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα