"Κάποιοι θέλουν να ξεπουλήσουν την Ομόνοια..."

Ο γενικός συντονιστής της Θύρας 9 μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για όλα όσα αφορούν το συνδυασμό "Πορεία Αλλαγής". "Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και όχι τα εκατομμύρια", ανέφερε ο Ευσταθίου ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι κάποιοι παρουσιάζουν την Ομόνοια ως τελειωμένη υπόθεση, όμως δεν είναι.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αδάμου Ευσταθίου στο σταθμό μας:

"Ο συνδυασμός δεν είναι της Θύρας 9, μόνο δύο άτομα ανήκουν στη Θύρα. Είναι συνδυασμός συνεργασίας. Διαφωνούμε με τη συμφωνία Παπασταύρου και αρκετός κόσμος λέει ότι δεν θέλουμε τη συμφωνία αλλά δεν

υπάρχει άλλη επιλογή. Εμείς τους λέμε ότι υπάρχει επιλογή και θα τους την παρουσιάσουμε την Παρασκευή. Θα κατεβούμε για να σπάσουμε και λίγο το κλίμα της τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί. Η Ομόνοια μπορεί να επιβιώσει και να πάει στην επόμενη ημέρα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε αυτό το φορτίο. Το πλάνο που έχουμε καταθέσει κανένας Ομονοιάτης δεν μπορεί να πει ότι δεν το δέχεται. Λέει ότι πάμε ν' ανοίξουμε το διάλογο με τα μέλη της Ομόνοιας για να αποφασιστεί η επόμενη ημέρα. Να μιλήσουμε, να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Αν ο κόσμος αποφασίσει ότι πρέπει να δώσουμε τη διαχείριση σε εταιρεία τότε... Εμείς προτείνουμε το σωστό τρόπο και τον τρόπο που θα φέρει την ενότητα. Διαπραγματεύονται για εμάς χωρίς εμάς. Η δική μας πρόταση είναι βιώσιμη. Οι παίκτες και οι υπάλληλοι θα πληρώνονται στην ώρα τους. Η Ομόνοια δεν θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό αλλά δεν θα είναι η χειρότερη από τη φετινή.

Την Παρασκευή στη δημοσιογραφική εστία θα γίνει λεπτομερής ανάλυση του οικονομικού πλάνου. Κάποιοι θα μείνουν έκπληκτοι από τα έσοδα. Η Ομόνοια δεν είναι τελειωμένη, αυτοί που την παρουσιάζουν τελειωμένη, είναι αυτοί που θέλουν να την ξεπουλήσουν.

Τα 15 άτομα είναι συμβούλιο δυσκίνητο, θα προτείνουμε 11 και στο μέλλον θα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Όσον αφορά τις υπόλοιπες καταστατικές αλλάγες, θα πρέπει να ανοιχθεί σωστός διάλογος με τον κόσμο. Πάμε να φτιάξουμε το σωματείο μας. Να πληρώνουμε τα παλιά μας χρέη και να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Ο συνδυασμός που έχουμε καταρτίσει θα καταθέσει συγκεκριμένο ποσό για τα κριτήρια και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον προυπολογισμό του χρόνου.

Εμείς παίρνουμε τα μηνύματα που παίρναμε τόσες ημέρες, μας προτρέπουν να κάνουμε κάτι. Τα 11 άτομα που κατεβαίνουν σήμερα, δέχονται πυρά από αρκετές πλευρές. Θα δείξουμε όμως τον άλλο δρόμο επειδή μπορεί να 'βασανιστούμε' μέχρι τις 2 Μαίου. Στις 3 του μήνα όμως θα είμαστε καθαροί με τη συνήδειση μας. Ο κόσμος θα συνεχίσει να το εκτιμά αυτό και θα το δείξει και στις εκλογές.

Επειδή μπαίνουν αρκετά σενάρια κάτω, η Θύρα 9 θα πάει σε Γενική Συνέλευση με τα μέλη της τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και όχι τα εκατομμύρια. Δεν θα εκτέθαμε ποτέ τους εαυτούς μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα