Λονδίνο: Αυτά είναι τα στοιχεία του 4ου θύματος της επίθεσης

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές το όνομα του τέταρτου θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, που υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του τη νύχτα της Πέμπτης.

Πρόκειται για τον 75χρονο Λέσλι Ρόουντς από το Στρέταμ του νοτίου Λονδίνου.

Από τους τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται, δύο παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και ένας φέρει τραύματα που θα μπορούσαν να απειλήσουν τη ζωή του.

Δύο αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο με σημαντικά τραύματα.

Ο νεότερος συγκεντρωτικός απολογισμός, αναφέρει ότι συνολικά 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση και 31 χρειάστηκαν

νοσοκομειακή φροντίδα.

Σε ό,τι αφορά τον δράστη, η αστυνομία διευκρίνισε το πρωί της Παρασκευής ότι ο Χαλίντ Μασούντ ή Έιντριαν Ελμς είχε τελικά γεννηθεί με το όνομα Έιντριαν Ράσελ Ατζάο, ενώ κατά καιρούς είχε χρησιμοποιήσει και άλλα επώνυμα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι σημειώθηκαν δύο ακόμα «σημαντικές» συλλήψεις σε σχέση με την επίθεση, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μία στην ευρύτερη περιοχή του Μπέρμιγχαμ και μία στη βορειοδυτική Αγγλία.

Από τους προηγούμενους οκτώ συλληφθέντες, μία γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Επομένως, ως ύποπτα για συμμετοχή σε προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας κρατούνται εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον δύο γυναίκες.

Συνεχίζονται οι έρευνες σε πέντε διευθύνσεις. Δεκαέξι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και έχουν κατασχεθεί 2.700 αντικείμενα ενδιαφέροντος.

Περίπου 3.500 μάρτυρες επικοινώνησαν με την αστυνομία, η οποία έχει δεχθεί επίσης εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο από πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα