Λονδίνο: Ανενόχλητοι διαφημίζουν την «ΤΔΒΚ» σε τουριστική έκθεση

Για άλλη μια χρονιά οι φορείς του ψευδοκράτος συνεχίζουν να διαφημίζoυν τα κατεχόμενα ως τουριστικό προορισμό στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου που διεξάγεται μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου. Ο λεγόμενος «Υπουργός» Τουρισμός Φικρί Αταόγλου είπε σε συνέντευξή του ότι το ψευδοκράτους θα εντείνει τις δραστηριότητες προώθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο την αύξηση του αριθμού τουριστών του Ηνωμένου Βασιλείου στα κατεχόμενα.

Συμφωνα

με την Kibris, o Αταόγλου δήλωσε ότι η «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, παρακολουθεί φέτος την Παγκόσμια Ταξιδιωτική Αγορά στο Λονδίνο, όπως κάθε χρόνο με δικό της περίπτερο. «Αυτό συμβαίνει παρά τα εμπάργκο που επιβλήθηκαν στην ‘’ΤΔΒΚ’’, και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς την ΤΔΒΚ και τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση για την αποτροπή της συμμετοχής της ΤΔΒΚ σε διάφορες διεθνείς δραστηριότητες και γεγονότα», είπε προσθέτοντας ότι έχουν εντατικοποιήσει τις δραστηριότητές τους και εργάζονται για να δημιουργήσουν νέους προορισμούς.

Ο Αταόγλου δήλωσε επίσης ότι αποδίδουν μεγάλη σημασία στη βρετανική αγορά και ανακοίνωσαν ότι θα αυξήσουν τον «προϋπολογισμό προώθησης με στόχο να φέρουν περισσότερους τουρίστες στην ΤΔΒΚ από αυτήν την αγορά».

«Η βρετανική αγορά είναι σημαντική για εμάς. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στους τουριστικούς πράκτορες για δραστηριότητες προώθησης διαφημίσεων κατά το επόμενο έτος. Την επόμενη χρονιά, όταν θα περάσει ο νόμος περί δημοσίων συμβάσεων, θα αυξήσουμε τον προϋπολογισμό προώθησης και θα μπορέσουμε να διεξάγουμε μεγαλύτερες εκστρατείες», δήλωσε ο Αταούγλου.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι εκτός από τις δραστηριότητες προώθησης ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακίνκι ξεκίνησε επίσης μια πρωτοβουλία για την άρση των εμποδίων της «ελληνοκυπριακής διοίκησης», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, σε όσους φτάνουν στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου της Λάρνακας για να επισκεφθούν τα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα