Λογικό… αλλά επιβάλλεται αντίδραση

Ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέμπελ, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ανάμεσα σε άλλα πως μόνο 8 μέρες είχε για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ουσιαστικά, ήταν η δική του δικαιολογία για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο Α’ μέρος και στο β’ μέρος, στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κυρία χρειάζεται δουλειά. Χάνει συνεχώς έδαφος προς την υλοποίηση των στόχων της και ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ

και Απόλλωνα, όπου σίγουρα θα θέλει βαθμολογικό κέρδος.

Κόντρα στην ΕΝΠ, η ομάδα του Στρέπελ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την ταμπέλα του φαβορί. Είχε άγχος πίεση, λάθος μεταβιβάσεις και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράσει.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Ολλανδός τεχνικός τις προηγούμενες μέρες είχε ατομικές συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Η ψυχολογία τους δεν είναι και στην καλύτερή της φάση την δεδομένη στιγμή και αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα, προκειμένου η Ανόρθωση να περάσει στην επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα