Οι Οικολόγοι απαντούν στον Κοινοτάρχη για τo τραγικό δυστύχημα

Είναι θλιβερό κάποιοι να αξιοποιούν ένα τραγικό γεγονός για να κάνουν πολιτική και να αξιοποιούν αλλότρια συμφέροντα, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι, απαντώντας στον Κοινοτάρχη Νέου Χωρίου ο οποίος σύμφωνα με το Κίνημα, «έσπευσε να ρίξει την ευθύνη στους Οικολόγους» σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στον Ακάμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Είναι θλιβερό κάποιοι να αξιοποιούν ένα τραγικό γεγονός για να κάνουν πολιτική και να αξιοποιούν αλλότρια συμφέροντα.

Ζεύγος τουριστών έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου στο

δρόμο Λουτρών Αφροδίτης – Κτήμα Φωτιάδη και ο κοινοτάρχης Νέου Χωρίου έσπευσε να ρίξει την ευθύνη στους Οικολόγους γιατί τάχα διαφωνούμε στην επιδιόρθωση του δρόμου αυτού. Αιδώς Αργείοι!

Η θέση του Κινήματος για το συγκεκριμένο δρόμο - που δεν είναι εγγεγραμμένος δρόμος αλλά ένα απλό μονοπάτι - είναι ότι πρέπει να κλείσει για το κοινό και να είναι προσβάσιμο μόνο στα μέσα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και οχήματα του τμήματος δασών.

Η θέση μας για κλείσιμο για το κοινό αυτού του επικίνδυνου δρόμου προσκρούει πάντα στα σχέδια ανάπτυξης ιδιωτικής περίκλειστης περιουσίας, στις απαιτήσεις παράνομων κτηνοτρόφων αλλά και σε αλλά τοπικά συμφέροντα.

Αν κάποιος αναζητεί ευθύνες για το τραγικό γεγονός πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς που αντιδρούν στο κλείσιμο του επικίνδυνου αυτού παράνομου δρόμου. Εμείς καλούμε τον λαλίστατο κοινοτάρχη Νέου Χωρίου και κάθε άλλο αρμόδιο να συμφωνήσουν στο κλείσιμο του δρόμου μέχρι την ολοκλήρωση των σχεδίων της κυβέρνησης για την περιοχή.

Ελπίζουμε βέβαια αυτή τη φορά να υλοποιηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις για τον Ακάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα