Λιλλήκας:Να αποσυρθούν όλες οι προτάσεις του Ν. Αναστασιάδη

Σε ανακοίνωσή του, το Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα, αναφέρθηκε στην επιστολή που ετοιμάζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, στην οποία αναμένεται να εξηγεί τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, πριν την κυκλοφορία της έκθεσης Γκουτέρες.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Επιστολή με σχόλια ετοιμάζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να εξηγήσει τις δικές μας θέσεις στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας πριν την κυκλοφορία της έκθεσης Γκουτέρες.

Προκαλεί όντως ενδιαφέρον η ανάγκη που νιώθει ο κ. Αναστασιάδης να αποστείλει

επιστολή προς τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας για να εξηγήσει τους χειρισμούς και τις θέσεις του στον Κρανς Μοντάνα. Την ώρα που ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και οι εκπρόσωποι της υποψηφιότητάς του πανηγύριζαν για την επιτυχία του στην Ελβετία, τώρα διαπιστώνουν ότι υπάρχει ανάγκη να δικαιολογήσουμε τη θέση μας.

Την ίδια ώρα, στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα γίνεται λόγος για συμφωνία στα εσωτερικά θέματα, αλλά και για κεκτημένο της διαδικασίας. Πρόκειται ασφαλώς για ακόμα μια αποτυχία της στρατηγικής των δωρεάν υποχωρήσεων, υποχωρήσεις που για τον Γενικό Γραμματέα θεωρούνται δεδομένες και θα τις βρει μπροστά του ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τώρα είναι ακόμα πιο αναγκαίο να αποσυρθούν γραπτώς όλες οι προτάσεις που κατέθεσε ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και η πολιτική ηγεσία να αναλύσει τις ευρύτερες εξελίξεις που επηρεάζουν την Κύπρο, όπως το Κουρδικό και το δημοψήφισμα στην Καταλονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα