Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των ομάδων μπάσκετ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας Ανδρών Basket League έχει ξεκινήσει, με τις επτά ομάδες που θα απαρτίζουν τη μεγάλη κατηγορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας, να μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους.



Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό να ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη

αγωνιστεί μεταξύ τους στο Super Cup Ανδρών, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 79-78 και κατέκτησε τον τίτλο.

Την 1η αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο ακόμα δυνατά παιχνίδια. Η ΕΘΑ Έγκωμης θα υποδεχτεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο τον Απόλλωνα.

Ρεπό για την 1η αγωνιστική θα έχει ο ΑΠΟΠ Πάφου, η νέα ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην ιστορία της στα «σαλόνια» της κυπριακής καλαθόσφαιρας στην 2η αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα