Λιλλήκας: Ο ΠτΔ επιβραβεύει τη λανθασμένη διαχείριση

Προς τη λάθος κατεύθυνση η πρόθεση της κυβέρνησης για διαγραφή φορολογικών οφειλών σωματείων. Δίνει το μήνυμα ότι η πολιτεία επιβραβεύει όσους κάνουν λανθασμένη οικονομική διαχείριση, επεσήμανε με δηλώσεις του στο Μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα, ο Γιώργος Λιλλήκας.

Τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιχειρεί να λύσει όσα προβλήματα συσσώρευσε η πολιτική του σε τεσσεράμισι χρόνια, μέσα σε 90 μέρες και αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί η θητεία του λήγει τον Φεβρουάριο του 2018.

Διαφώνησε, επίσης, με την πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών, όπως αυτή κατατέθηκε, για

την αποπληρωμή των κουρεμένων καταθετών. Τα λεφτά αυτά, τόνισε, δεν μπορεί να πληρωθούν από τις τσέπες των υπόλοιπων φορολογούμενων.

Με την πρόταση αυτή, θα χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να γίνει η αποπληρωμή, συμπλήρωσε, για να συνεχίσει λέγοντας πως ο ίδιος έχει παραθέσει ρεαλιστική πρόταση για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Με τη δική του πρόταση, η αποπληρωμή γίνεται σε πέντε με δέκα χρόνια, επεσήμανε.

Σε σχέση με το Κυπριακό, ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι "δεν βλέπω τι έχει αλλάξει στο κυπριακό, που να μεταβάλει τις θέσεις της Τουρκίας στα ζητήματα της ασφάλειας".

Όλη η παρουσία Λιλλήκα στο Μεσημέρι και Κάτι στο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα