Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν στην ανείπωτη τραγωδία Λ/σου

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη με αφορμή τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο. Θύμα, ο 10χρονος Ανδρέας Παναγιώτου, ο οποίος διασταύρωνε τον δρόμο έξω απ' το σπίτι του, όταν τον παρέσυρε θανάσιμα 24χρονος οδηγός.

Στο πεζοδρόμιο μαζί του βρισκόταν κι άλλο παιδί, φίλος του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκατάλειψη της σκηνής από τον 24χρονο. Αυτό που είδε όμως το φως της δημοσιότητας σήμερα και μετά από διασταύρωση των σχετικών

πληροφοριών, ήταν ότι ο νεαρός, σοκαρισμένος από το περιστατικό, επέστρεψε στο σπίτι του προκειμένου να αναφέρει το συμβάν συγκλονισμένος, στη μητέρα του.

Δείτε εδώ: Τραγωδία με 10χρονο αγγελούδι - Συνελήφθη ο 24χρονος οδηγός

Ο νεαρός, σε κατάσταση σοκ επέστρεψε στη σκηνή και λίγη ώρα αργότερα εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης από την Τροχαία Λεμεσού. Η διερεύνηση του εν λόγω περιστατικού συνεχίζεται, ενώ ένα θέμα που επίσης απασχολεί, είναι και η μη ύπαρξη κυρτωμάτων στον δρόμο, κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει, όπως τονίζουν.

Για την υπόθεση, εξάλλου, θα αξιολογηθούν και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες στη σκηνή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του μικρού Αντρέα επήλθε μετά από βαριά κρανιογκεφαλική κάκωση, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα