Νέες αφίξεις προϊόντων στην ΙΚΕΑ!

Αυτό το μήνα η ΙΚΕΑ υποδέχεται μια μεγάλη ποικιλία νέων προϊόντων, τα οποία θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο. Είτε πρόκειται για το καθιστικό, είτε για την κουζίνα, είτε για το υπνοδωμάτιο, όλα όσα θα βρείτε στην ΙΚΕΑ είναι όπως πάντα λειτουργικά, σε προσιτή τιμή και με υπέροχο στιλ!

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει μια νέα

οικογένεια από πολυθρόνες σε παραδοσιακό στιλ, που θα προσφέρουν άνεση και χαλάρωση σε όλους, καθώς και μια ποικιλία νέων υφασμάτων από φυσικά υλικά με ξεχωριστά σχέδια, για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Διευρύνοντας την ποικιλία κουζινών της, η ΙΚΕΑ προτείνει νέες, μοντέρνες επιλογές με προσόψεις που προσδίδουν ένα σκανδιναβικό στιλ στο σπίτι αλλά και προσόψεις από ανακυκλωμένο ξύλο. Οι νέες προσόψεις κουζίνας με τα μοναδικά σχέδια και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές, θα δώσουν ξεχωριστή εμφάνιση στην κουζίνα σας.

Τα νέα είδη σερβιρίσματος όπως μπολ, πιάτα και χαρτοπετσέτες σε μοντέρνα και όμορφα σχέδια σε τιρκουάζ τόνους, εμπνευσμένα από τη φύση, θα κάνουν το χώρο σας εκτός από λειτουργικό και κομψό. Για τη διακόσμηση του σπιτιού σας θα βρείτε βάζα, αντικείμενα διακόσμησης, χαλιά και κάδρα που θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο σας, λίγο πριν την άνοιξη!

Για το υπνοδωμάτιό σας θα βρείτε μια νέα σειρά λευκών ειδών, παπλωμάτων και φωτιστικών αλλά και μία σειρά αποκλειστικά για παιδιά ώστε να βάλουν μια πιο προσωπική πινελιά στο δωμάτιό τους και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους.

Ανακαλύψτε ακόμη δυο νέες σειρές αποθηκευτικών λύσεων, καθώς και έξυπνα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το χώρο που έχετε στη διάθεσή σας. Οι αποθηκευτικές λύσεις θα σας προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες και απίθανους συνδυασμούς που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Γι’ αυτό, επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο http://www.ikea.com.cy/neo/

Keywords
Τυχαία Θέματα