Λεμεσός: Ποιους δρόμους να αποφύγετε ενόψει Καρναβαλιού

Ο Δήμος Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις σε σχέση με τη στάθμευση οχημάτων, για καλύτερη εξυπηρέτηση τους και αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.



Συγκεκριμένα, την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους, από τις 9:00 μέχρι και τις 20:00, στις οδούς Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου , Α. Δρουσιώτη και στην Πλατεία Ηρώων, λόγω της πανηγυρικής εισόδου του άρματος με τις δυο βασίλισσες του Καρναβαλιού

και της συνοδείας τους (πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου - Διοικητήριο).

Οι οδηγοί, προστίθεται, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στους πιο πάνω δρόμους.

Την Κυριακή 3 Mαρτίου, από η ώρα 6:00 μέχρι τις 16:00, στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του παραλιακού, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης, που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, το χώρο στάθμευσης της οδού Πάνου Σολομωνίδη καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

Για τη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση, την Κυριακή 10 Μαρτίου, ο Δήμος καλεί τους οδηγούς να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους, από η ώρα 6:00 μέχρι και τις 22:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα