Η ΛΑΣΥ για περιοδείες Αλ.Μπαλού – Γ.Κουλούρη στην Κέρκυρα

14:02 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο το πρωί οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΛΑ.ΣΥ) Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας βρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, συμπαραστεκόμενοι στην προσπάθεια των ταξικών σωματείων να διενεργήσουν ένα πραγματικό συνέδριο αντιπροσώπων μακριά από τις νοθείες και τις παρατυπίες της απερχόμενη πλειοψηφίας.

Στις παρεμβάσεις τους τόνισαν την ανάγκη της ενίσχυσης του ταξικού πόλου του συνδικαλιστικού κινήματος που στοχοποιεί την

πραγματική αιτία όλων των δεινών των εργαζομένων που δεν είναι άλλο από το καπιταλιστικό κέρδος. Κάλεσαν, τους αντιπροσώπους και τους υπόλοιπους συμμετέχοντας να κρίνουν την κάθε πολιτική και συνδικαλιστική δύναμη όχι με το τι λέει αλλά με τη θέση που παίρνει στο πλευρό των εργαζόμενων και όχι στο πλευρό της εργοδοσίας.

Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ μπορεί να δώσει «αέρα» στους αγώνες της εργατικής τάξης και των συμμάχων της(video με τις παρεμβάσεις των επικεφαλής στο site της Λαϊκής Συσπείρωσης).


Το απόγευμα του Σαββάτου οι επικεφαλής με τη συμμετοχή και του Δημοτικού Συμβούλου Μπάμπη Χαραλάμπους επισκέφτηκαν το χωριό των Γιαννάδων, όπου μίλησαν σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Το πρωί της Κυριακής, 24 Φλεβάρη, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, ως επικεφαλής κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περιόδευσε στη Βόρεια Κέρκυρα και συγκεκριμένα στις Σινιές και στην Κασσιώπη.

Στο τέλος της περιοδείας, έγινε παρουσίαση των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε καφενείο στην Κασσιώπη. Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των κατοίκων γύρω από φλέγοντα ζητήματα της περιοχής με κυρίαρχα τα θέματα των σκουπιδιών, του Ερημίτη, των Ιχθυοκαλλιεργειών, των σχολείων κτλ. Τονίστηκε η ενότητα των προβλημάτων και η αναγκαιότητα ενιαίου κριτηρίου στην κάλπη, ώστε ο λαός από καλύτερες θέσεις ν’ αγωνιστεί για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία και το νησί της Κέρκυρας.

Τη σχετική ανακοίνωση κάνει η ΛΑ.ΣΥ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα