Λεμεσός: Αναστάτωση έξω από σχολείο μετά τον εντοπισμό οχιάς

Αίσθηση προκαλεί η είδηση σχετικά με φίδι που εντοπίστηκε έξω από σχολείο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (24/4), κλήθηκε ο «γητευτής των φιδιών» σε σχολείο στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό οχιάς.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, στην οποία κάνει λόγο για το περιστατικό, αναφέρει ότι το φίδι κατέβηκε από αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το σχολείο. Εκεί, όταν εντοπίστηκε, κλήθηκε ο ειδικός και το αιχμαλώτισε.

Στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρει ότι τα φίδια έχουν την τάση να

μπαίνουν σε μηχανές αυτοκινήτων και να κρύβονται, όμως όταν ζεσταθεί το αμάξι, αυτά κατεβαίνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το φίδι δεν πρόλαβε να κατέβει όταν ξεκίνησε το αμάξι, έτσι βρέθηκε έξω από το σχολείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Αγγελή, μάς ανέφερε ότι είναι ένας συχνός τρόπος «μεταφοράς» των φιδιών από τα χωριά στην πόλη, αφού είναι σύνηθες φαινόμενο να κρύβονται στις μηχανές των αυτοκινήτων.

Να αναφερθεί ότι ο «γητευτής των φιδιών» σχεδιάζει να ανοίξει σύντομα τεράστιο εκθεσιακό χώρο με ερπετά στη Λεμεσό. Όπως μάς ανέφερε, πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό χώρο, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει και να μάθει για τα ερπετά. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα The reptile jungle by yiannis angeliKeywords
Τυχαία Θέματα