Λάζος: "Κέρδισε η ομάδα που είχε την έδρα, τον κόσμο"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, ευτυχήσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Θέλουμε να εκπληρώσουμε τον πρώτο στόχο αποφυγής της διαβάθμισης. Από σήμερα έχει ξεκινήσει σκληρή δουλειά με τον Ερμή στο ΓΣΖ το Σάββατο. Ήταν καθοριστικά το γκολ

του Νταμάχου. Βοήθησε πολύ, το διαχειριστήκαμε σωστά. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ρισκάρει μέχρι τέλους. Δεν κρίθηκε στις τακτικές, ανά διαστήματα έγινε άναρχο το παιχνίδι. Κέρδισε η ομάδα που είχε την έδρα, τον κόσμο. Αξίζουν τα συγχαρητήρια στον κόσμο μας και του αφιερώνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είχαμε άγχος, κατά διαστήματα δεν είχαμε καθαρό μυαλό, παρασηρθήκαμε αρκετές φορές. Καταφέραμε με δεύτερο γκολ να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Τον Ερμή τον προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το τρίποντο. Αν το καταφέρουμε τότε θα μιλάμε για πραγματικό βήμα για απευθείας αποφυγή της διαβάθμισης.

Το κεφάλαιο κόσμος στη Νέα Σαλαμίνα είναι το μεγαλύτερο. Έχουμε πολλή κόσμο, χθες είχαμε τρομερή προσέλευση κόσμου, ήταν εργάσιμη ημέρα. Αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι είναι Σάββατο. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας.

Για τον Βοσκανιάν: Είναι εκτός πλάνων από το προπονητικό τιμ, υπήρχαν και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα. Βρισκόμαστε στη διαδικασία αποζημίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα