Λάβρος κατά κομμάτων ο ΠτΔ- «Δυστυχώς υπερέχει το κομματικό συμφέρον»

Είναι με λύπη μου που διαπιστώνω πως, παρά το ότι το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις κατατέθηκε μετά από συνδιαβούλευση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες και όχι προς όφελος εκείνων που έχουν ανάγκη, δυστυχώς, αντί της άμεσης ψήφισης, μέσα από προσχήματα μετατίθεται μετά τις Βουλευτικές Εκλογές, ανέφερε στην ομιλία του κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των δράσεων της μεταβατικής περιόδου 2021-2022 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Όπως

ανέφερε, «είναι για άλλη μια φορά που αποδεικνύεται, δυστυχώς, πως υπεράνω του ευρύτερου καλού υπερέχει το στενό κομματικό συμφέρον. Και αυτό δεν είναι σε πίστη κανενός». 

«Σημειώνω πως η Πολιτεία ήδη χορήγησε πέραν από 1.6 δισεκατομμύρια ευρώ για στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.  Το σχέδιο των Κρατικών Εγγυήσεων θα ήταν μια πρόσθετη βοήθεια, ένα σημαντικό σχέδιο στήριξης των όσων μέχρι τώρα έχουν υποστεί σημαντικές θυσίες ή έχουν οικονομικά επηρεαστεί. Δεν θέλω να πω περισσότερα για το θέμα, απλώς εκφράζω τη λύπη μου. Και πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουμε πως οι κομματικές σκοπιμότητες δεν ωφελούν στις κομματικές ψήφους. Διότι επιχειρηματίες, μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις υπάρχουν σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους και θα έπρεπε να θέταμε υπεράνω των κομματικών σκοπιμοτήτων, το όφελος των ιδίων των μελών και οπαδών αυτών που αναβάλλουν σε χρόνο αόριστο την έγκριση του σχεδίου που η Κυβέρνηση κατέθεσε», κατέληξε. 

Διαβάστε επίσης 

Αβέρωφ: «Εισαγόμενη τοξικότητα..βάζουν αντρόσιη με 1000 δικαιολογίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα