Υπόθεση λαθροθηρίας στη νεκρή ζώνη Αθηένου

Υπόθεση λαθροθηρίας σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου εντός της νεκρής ζώνης στην Αθηένου εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 01.50 σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε από περίπολο της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στη νεκρή ζώνη, στηn περιοχή Αγίας Μαρίνας στην Αθηένου, ένα αυτοκίνητο τύπου Pajero χωρίς πινακίδες εγγραφής ο οδηγός του οποίου φαίνεται να κυνηγούσε παράνομα.

Με το αυτοκίνητο τους οι άνδρες των Ηνωμένων Εθνών καταδίωξαν το όχημα, ο οδηγός του οποίου, ύστερα από λίγη ώρα, το εγκατέλειψε

εντός της νεκρής ζώνης και διέφυγε τρέχοντας.

Ο Αστυνομικός σταθμός Αθηένου ενημερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη για το επεισόδιο και μέλη του μετέβησαν στη νεκρή ζώνη και παρέλαβαν το αυτοκίνητο το οποίο μετέφεραν στο σταθμό.

Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε και σ’ αυτό εντοπίστηκαν δύο σκοτωμένα άγρια πτηνά (τραχήλες), ένα κυνηγετικό όπλο τύπου ΔΟΚΟ και αριθμός φυσιγγίων.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ατόμου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του ΔΟΚΟ, ενός 30χρονου Ελληνοκύπριου από την Αθηένου.

Περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι τα υφιστάμενα πλαίσια του αυτοκινήτου είναι παραποιημένα. Το αυτοκίνητο αναμένεται να εξεταστεί από ειδικούς της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα