ΛΑΝΓΚ: «Κάτι μου λείπει / Ανυπομονώ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

Συνέντευξη στην ουγγρική ιστοσελίδα «Blikk» παραχώρησε ο Άνταμ Λανγκ και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι περήφανος που ήταν μέρος της Εθνικής Ουγγαρίας στο Euro. Παράλληλα, τόνισε πως ανυπομονεί για τα παιχνίδια της Ομόνοιας στην Ευρώπη.

Οι τοποθετήσεις του αμυντικούς της Ομόνοιας:

«Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της προσπάθειας. Ήταν μια καλή εμπειρία, η ομάδα έπαιξε υψηλού επιπέδου παιχνίδια και μας είδε όλος ο κόσμος. Φυσικά, αισθάνομαι

πως κάτι μου λείπει, επειδή δεν πήρα κάποια ευκαιρία. Με την εικόνα της, η ομάδα έπρεπε να προκριθεί. Ακόμα και αν πήραμε δύο βαθμούς, είχαμε ισοπαλία με τους νικητές των προηγούμενων δύο Μουντιάλ, των Γάλλων και των Γερμανών», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

«Δεν θα ξεχάσω το γκολ του Αττίλα Φιόλα κόντρα στους Γάλλους. Καταφέραμε να τελειώσουμε μια ωραία επίθεση με γκολ κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου και η αντίδραση των οπαδών μας ήταν απίστευτη. Το "Πούσκας Αρένα" παραλίγο να εκραγεί»  Αυτό απάντησε ο Άνταμ Λανγκ σε ερώτηση για το ποια ήταν η στιγμή που θυμάται περισσότερο από την διοργάνωση.

Λίγος χρόνος ξεκούρασης καθώς ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ομόνοια. 

«Με το που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις με την Ουγγαρία, είχα πέντε μέρες ξεκούρασης, τις οποίες μαζί με τη γυναίκα και τα δύο μικρά μου αγόρια περάσαμε στο Βεσπρέμ (σ.σ στην Ουγγαρία) και την Τρίτη πήγα στο προπονητικό κέντρο στην Πολωνία. Δεν είχα πολύ καιρό να ξεκουραστώ, όμως ανυπομονώ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα