Κ.Ζένιος: Οι κυβερνώντες ζουν σε διαφορετικό μικρόκοσμο

“Δεν μπορεί ο αρχιτέκτονας και ο μηχανικός που σχεδίασαν και έκτισαν ένα σπίτι που καταρρέει να καλείται να διορθώσει τις κακοτεχνίες.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Λιλλήκα, Κωνσταντίνος Ζένιος.

Σύμφωνα με τον κ.Ζένιο "H Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα δια της προέδρου του εποπτικού της Συμβουλίου κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια".

"Δεν πέρασαν 48 ώρες από την φαντασμαγορική εξαγγελία της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη

και ο εφιάλτης των εκποιήσεων και του κλεισίματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιστρέφει-όχι ότι είχε φύγει ποτέ- για να καταδείξει ότι οι κυβερνώντες ζουν σε ένα διαφορετικό μικρόκοσμο για αυτό και δεν βλέπουν τις χιλιάδες των ανέργων , τους νέους που μεταναστεύουν ή κάνουν απλώς δουλειές για ένα περιστασιακό μεροκάματο, τους συνταξιούχους που δυσπραγούν και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας", τονίζει στην ανακοίνωση ο κ. Ζένιος.

"Ευθύνες βεβαίως φέρουν και όσοι με τα λάθη και τις παραλείψεις τους οδήγησαν την οικονομία στο χείλος του γκρεμού για να έρθει ο Νίκος Αναστασιάδης με τα κουρέματα , με το ξεπούλημα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, με το κλείσιμο της λαϊκής Τράπεζας και των κυπριακών αερογραμμών να δώσει το τελειωτικό κτύπημα στην μεσαία τάξη", αναφέρει.

"Συνοδοιπόρος και συνυπεύθυνος και στις 2 περιπτώσεις ήταν και η ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος αφού εξέλεξε και συγκυβέρνησε τόσο με το ΑΚΕΛ όσο και με τον ΔΗΣΥ".

"Ο τόπος χρειάζεται νέα προοπτική την οποία μπορεί να δώσει μόνο η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα."

Keywords
Τυχαία Θέματα