Νέα στοιχεία από το φονικό στο Μαρκόπουλο: Το μυστικό της 17χρονης Μαρίνας

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που ανέφερε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούςΤι του εκμυστηρεύθηκε το προηγούμενο βράδυ η 17χρονη Μαρίνα

Νέα στοιχεία έρχονται φως της δημοσιότητας για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό στο σπίτι, στην οδό Ελληνική Δημοκρατίας, στο Μαρκόπουλο, όταν μια μητέρα σκότωσε με 34 μαχαιριές την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης: Μαρκόπουλο: Σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε – Αμυντικά τραύματα στη 17χρονη

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο:

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα για τη δολοφονία

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης κατάφερε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι συνέβη όταν κατέβηκε στο λεβητοστάσιο, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό της πισίνας, την οποία ήθελε να καθαρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καλεί σε βοήθεια την κόρη και τους γείτονές του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι άκουγε τις φωνές της κόρης του.

Κατάφερε τελικά να παραβιάσει την πόρτα με εργαλεία, που υπήρχαν στο υπόγειο, και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει τρέχοντας στο σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, στο ισόγειο βρήκε κηλίδες αίματος, αλλά την κεντρική πόρτα και τα παράθυρα ασφαλισμένα. Έτσι έτρεξε στον πρώτο όροφο, όπου εντόπισε αίματα σε πολλά σημεία, αλλά πουθενά κόρη και σύζυγο.

Έτσι βγήκε εκτός σπιτιού και αναζήτησε βοήθεια από γείτονα. Επιστρέφοντας τις βρήκε πίσω από την γκαραζόπορτα, χωρίς σφιγμό.

Τι του είπε το προηγούμενο βράδυ η 17χρονη Μαρίνα

Εκείνα που προκαλούν εντύπωση, όμως, είναι δύο διαφορετικά περιστατικά: το πρώτο, ότι η κόρη του είχε εκμυστηρευτεί ότι και την προηγούμενη μέρα, με ένα τέχνασμα την έκανε να ανέβει σε ύψος και την έπιασε από τα πόδια, δίνοντας στη 17χρονη την εντύπωση ότι ήθελε να την πετάξει στο έδαφος.

Το δεύτερο, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε ο σύζυγος, δύο φορές είχε δει τη μητέρα να αδειάζει στο νεροχύτη ένα περίεργο υγρό, κάτι που έκανε όταν η ύπαρξή του είχε υποπέσει στην αντίληψη τού άντρα της.

Πηγή: bloko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρκόπουλο, 17χρονης Μαρίνας,markopoulo, 17chronis marinas