Κυπριακά διαβατήρια προς πώληση

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη με έναν κύκλο πολιτικών συνωμοτών τους ακονίζουν τα μαχαίρια και τις γλώσσες τους για να εκδιώξουν τον αξιότιμο Γενικό Ελεγκτή κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Εξουσιοδοτημένος και προστατευμένος από το Σύνταγμα της Κύπρου, ευτυχώς ο ΓΕ παραμένει σταθερός έναντι όλων των πολιτικών επιθέσεων.

Για την ειλικρίνεια και την προσωπική του ακεραιότητα,

τη διαφάνεια και την εκτέλεση των καθηκόντων του, έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού και ολόκληρης της χώρας αλλά όχι τόσο του πολιτικού συστήματος. Τέτοιου επιπέδου ειλικρίνειας και καθήκον για την πατρίδα είναι αληθινά περιουσιακά στοιχεία που κάνουν Προέδρους!

Διεφθαρμένοι αξιωματούχοι και ανίκανοι πολιτικοί ανησυχούν; ανησυχούν γιατί πιθανώς θα ονομάσει Κόμματα, εταιρείες δικηγόρων, αντιπροσώπους, εταιρείες ακινήτων και εγκληματικούς χαρακτήρες που εμπλέκονταν στο διαβόητο σκάνδαλο «Χρυσά Διαβατήρια» που αποκάλυψε το Aljazeera News.

Γι 'αυτόν ακριβώς τον λόγο η κυβέρνηση αρνείται να του παραδώσει αρχεία για έλεγχο. Δυστυχώς, όλοι στην Κύπρο γνώριζαν για το σκανδαλώδες σχέδιο διαβατηρίων αλλά προτιμούσαν να ζουν στο Σπίτι των Tυφλών σε μια Κοινωνία Σιωπής!

Σίγουρα το σχέδιο ενθάρρυνε διαφθορά που δημιούργησε εκατομμύρια για μερικούς πουλώντας Κυπριακή υπηκοότητα και διαβατήρια! Στην πραγματικότητα, αξίας 9 δισεκατομμυρίων ευρώ! Πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα; Κανείς δεν μιλά!

Αυτό ακριβώς θέλει να εντοπίσει και να μάθει ο Γενικός Ελεγκτής μαζί με την Ομάδα του αλλά επίσης και όλοι οι πολίτες που υποστηρίζουν τις προσπάθειές του!

Αυτά τα χρήματα σίγουρα δεν δαπανήθηκαν σε έργα υποδομής ή σε έργα στέγασης για τους φτωχούς, νοσοκομεία ή ακόμη και σε κοινωνικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν τους πολίτες που θα γίνουν άστεγοι σύντομα για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου.

Σίγουρα ο Οδυσσέας θα αγωνιστεί για δικαιοσύνη και διαφάνεια, αλλά δυστυχώς σε χώρες όπως στην Κύπρο που “όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει αδικία ή έγκλημα,” έτσι, οι απατεώνες ελευθερώνονται και χορεύουν στους τάφους των αθώων!

*Ανδρέας Χ Χρυσάφης
Συγγραφέας / Καλλιτέχνης
September 13, 2020

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης, ο Ανδρέας Χ Χρυσάφης είναι επίσης συγγραφέας πέντε βιβλίων και πάνω από 400 άρθρα τύπου. “Sacred Virgins of Aphropdite είναι το πιο πρόσφατο κυπριακό μυθιστόρημά του.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα