«Είναι ντροπή. Αν μας κάνει τη χάρη ο χορηγός…»

Συνέχεια στο αήττητο σερί και στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της έδωσε στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής η Δόξα, η οποία με το 2-1 επί του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται πλέον στο καρέ των προπορευόμενων ομάδων στη βαθμολογία.

Ο Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη σημασία αυτής της επιτυχίας υπό αντίξοες συνθήκες (σ.σ. ανατροπή με δέκα παίκτες).

«Ήταν μια

μεγάλη και σημαντική νίκη. Μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές,, όμως μίλησε η μαγκιά και η καρδιά της Δόξας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί χθες, μας έκαναν να νιώσουμε μεγάλη περηφάνια.

Δεν μας απασχολεί η κορυφή, ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ζητούμε από αυτό το πρωτάθλημα. Ουαί και αλίμονο, αν ονειροπολούμε. Θα έχουμε ανώμαλη προσγείωση. Θέλουμε να παραμείνουμε κατηγορία και να πάμε του χρόνου στο νέο γήπεδο ως ομάδα Α’ Κατηγορίας, είναι ντροπή να πάμε εκεί και να είμαστε ομάδα β’ κατηγορίας.

Ο Σαντίκ κάνει μεγάλη διαφορά, βάζει τη μπάλα στο πλεκτό, τη βρίσκει κοντά μας και αναγεννιέται. Και του Καρλίτος ήταν ωραίο γκολ, όμως ήταν πάρε – βάλε πάσα από Σαντίκ. Ήταν μία νίκη και 3 βαθμοί τίποτα άλλο», σχολίασε ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι έχουμε καλή ομάδα, μου αρέσει να βλέπω το κομμάτι οικογένειας στα αποδυτήρια, αυτή τη Δόξα αγαπώ. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Ο Οικονομίδης μας λείπει πολύ, αυτή η ομάδα είχε 7 απουσίες παικτών που ήταν πρώτης επιλογής», συνέχισε ο Χριστοδούλου, πριν αναφερθεί στο ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης.

«Μπορεί και να υπάρχει μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Είναι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που θέλει να έρθει κοντά μας. Θα μιλήσουμε με τον χορηγό μας και, αν μας κάνει τη χάρη, θα τον αποκτήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα