Κριστιάνσεν και Τόνιο για Ερμη (βιντεο)

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/12) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ από τον προπονητή της ΑΕΚ Thomas Christiansen, καθώς και τον Tono Martinez για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή (Δευτέρα 07/12, 19:00).

Η ανακοίνωση:

Ο Δανός τεχνικός αρχικά τόνισε ότι όπως πάντα έχουμε δύσκολο παιχνίδι ενώπιον μας, με ένα αντίπαλο που έχει δείξει ότι διαθέτει καλή ομάδα και θα πρέπει να αποδώσουμε πάρα πολύ καλά για να πάρουμε την νίκη. Για

το γεγονός ότι πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές είναι στο όριο καρτών, ο προπονητής μας τόνισε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί όπως λέει πάντα υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Παράλληλα τόνισε ότι δεν θα πει σε κάποιο ποδοσφαιριστή να δεχθεί κίτρινη κάρτα, έτσι ώστε να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια και όχι στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Για το ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό στα εντός έδρας παιχνίδια, σε αντίθεση με τα εκτός, τόνισε ότι ασφαλώς θα ήθελε νίκη με μηδέν παθητικό, αλλά μεγαλύτερη σημασία και το μοναδικό ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Για το ότι η ομάδα μας δεν έχει κερδίσει στην 13η αγωνιστική σε εντός έδρας παιχνίδι από το 2002 τόνισε ότι δεν τον απασχολούν τα στατιστικά και οι παραδόσεις, αρκετές από τις οποίες έχουμε.... σπάσει την περσινή και την φετινή σεζόν. Είπε ότι δεν του αρέσει που η ομάδα μας αγωνίζεται Δευτέρα, αλλά είναι για τηλεοπτικούς λόγους που γίνεται αυτό και πρέπει να το σεβαστούμε. Τέλος για το αν αποτελεί πρόκληση το ότι με νίκη επί του Ερμή η ομάδα μας θα κάνει ρεκόρ συγκομιδής για τον πρώτο γύρο, απάντησε ότι είναι ακόμη ένα στατιστικό που αποδεικνύει ότι η ομάδα μας κάνει καλή πορεία και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική κατάσταση.

Από την μεριά του ο Ισπανός τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το εάν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και τόνισε ότι την απάντηση σε αυτό θα την δώσει στο τέλος της σεζόν και όχι τώρα, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας. Για το αν συμφωνεί με την ποδοσφαιρική ρήση ότι οι καλές ομάδες ξεκινάνε από τον καλό τερματοφύλακα, απάντησε ότι φυσιολογικά μία καλή ομάδα χρειάζεται να διαθέτει στις τάξεις της και ένα καλό τερματοφύλακα. Για το παιχνίδι της Δευτέρας τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα