Κρίστιανσεν: "Μισώ τα παιχνίδια της Δευτέρας"

"Είναι παιχνίδι Δευτέρας και μισώ τα παιχνίδια της Δευτέρας" δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του ματς με τον Ερμή στο ΓΣΖ.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ερμή. Προερχόμαστε από ισοπαλία με τον Απόλλωνα και θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει θέμα με τους παίκτες που είναι στο όριο καρτών. Πάντα λέω πως έχουμε αρκετούς και είναι και ευκαιρία για άλλους παίκτες να τους αναπληρώσουν Δεν θα πιέσω κανένα

να πάρει κάρτα για να προλάβει το ματς με το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξουν καλά και να μην κάνουν ανόητα φάουλ. Σε τέτοια περίπτωση αναστατώνομαι και τους κάνω παρατηρήσεις. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά και οι κάρτες να είναι για λόγους τακτικής».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα κάνει ρεκόρ με νίκη, αφού θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με 30 βαθμούς:

«Είναι μια πρόκληση για μας. Είναι παιχνίδι Δευτέρας και μισώ τα παιχνίδια της Δευτέρας. Ξέρω πως είναι απόφαση για την τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και με την καλύτερη θέση».

Οι δηλώσεις του Τόνιο:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ερμή. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας να πάρουμε την νίκη και να μείνουμε στις πρώτες θέσεις».

Για το αν είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του:

«Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Θα μπορώ να απαντήσω στο τέλος της χρονιάς. Συνήθως οι καλές ομάδες έχουν και καλό τερματοφύλακα».

Keywords
Τυχαία Θέματα