Κρατήθηκε στην ελπίδα η Ντάρμσταντ

γκολ του Zερόμ Γκόντορφ στις καθυστερήσεις, η ουραγός Ντάρμσταντ νίκησε με 2-1 τη Σάλκε και ανέβαλλε για μια εβδομάδα τον μαθηματικό υποβιβασμό της. Δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την 6η θέση οι Μπλε.

Η Ντάρμσταντ φιλοξενούσε τη Σάλκε στο «Jonathan-Heimes Stadion», στην αναμέτρηση που έριχνε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν

τη Σάλκε και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με το Βράντσιτς στο 11ο λεπτό να νικάει το Φέρμαν κάνοντας το 1-0. Ήταν το 3ο συνεχόμενο γκολ για τον Βόσνιο μετά τα δύο που είχε πετύχει κόντρα στην Ίνγκολσταντ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Σάλκε, από εκείνο το σημείο και έπειτα είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, πίεσε την Ντάρμσταντ και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 58', αλλά ο Μπούργκσταλερ νικήθηκε σε πέναλτι από τον Έσερ. Οι «βασιλικοί μπλε» βρήκαν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 75' με τον Κόκε να φέρνει το ματς στα ίσια, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, η Ντάρμσταντ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή λόγω της αποβολής του Κέρερ στο 83' και με ήρωα τον Γκόντορφ στις καθυστερήσεις, πήρε τη νίκη με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβαλλαν έτσι για μια εβδομάδα (και μέχρι το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο) τον μαθηματικό υποβιβασμό τους. Από την άλλη η Σάλκε έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα