Κράτησε ζωντανή την Ελλάδα ο αλύγιστος Τσιτσιπάς!

Ο ψυχωμένος Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε για άλλη μια φορά δύσκολες στιγμές κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, όμως βρήκε τον δρόμο προς τη μεγάλη νίκη στον τελικό του Περθ!

Χρειάστηκε έξι ματς πόιντ, αλλά αυτή τη φορά τα κατάφερε... Μετά από ένα δραματικό ματς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 26χρονου Κροάτη (Νο.26) με 6-0, 6-7(4), 7-5 και η Ελλάδα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με την Κροατία.

Η σκυτάλη περνάει τώρα στη Μαρία Σάκκαρη, που στις 11.30 αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς

και... καιγόμαστε για τη νίκη! 

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας των ανδρών και το μεικτό διπλό και όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες, περνάει στα ημιτελικά του Σίδνεϊ.

Ο Στέφανος ξεκίνησε εκπληκτικά το ματς και «ισοπέδωσε» τον αντίπαλό του, όμως ο Τσόριτς βρήκε ρυθμό στη συνέχεια και αφού πρώτα έσβησε δύο ματς πόιντ, έστειλε τον αγώνα σε τρίτο σετ, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος.

Προηγήθηκε, μάλιστα, με 1-4 στο τρίτο σετ, σε ένα σημείο όπου ο Στεφ φαινόταν σα να έχει χάσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή του, όμως ο 24χρονος Έλληνας βρήκε τρόπο να γυρίσει το ματς και να φτάσει στην τεράστια νίκη. Ήταν η πρώτη μετά από τρεις διαδοχικές αποτυχίες κόντρα στον Κροάτη!

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα