Κομβικής σημασίας επέκταση συνεργασίας ACM Christofidis - Scandinavian Tobacco

Η εταιρία ACM CHRISTOFIDES LTD, ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με όλο το χαρτοφυλάκιο της SCANDINAVIAN TOBACCO LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε καπνικά προϊόντa στον κόσμο.

Η εταιρία ACM Christofides, που δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στην εισαγωγή και διανομή καπνικών προϊόντων στη Κύπρο με τα παγκοσμίως γνωστά προϊόντα Signature Cigarillos (Café Crème, La

Paz, Break, Panter, κα), δυναμώνει ακόμα περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς από το 2023 θα είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος και διανομέας όλων των προϊόντων της Scandinavian Tobacco, και των premium χειροποίητων πούρων.

Η Scandinavian Tobacco Ltd, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε καπνικά προϊόντα στον κόσμο, απασχολεί περίπου 10.000 άτομα παγκοσμίως, έχει γραφεία σε Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, έχει παρουσία σε περίπου 100 αγορές, και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των χειροποίητων πούρων στις ΗΠΑ.

Το χαρτοφυλάκιο της Scandinavian Tobacco περιλαμβάνει περισσότερες από 200 κορυφαίες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων πούρων Macanudo, Silencio, CAO, Don Tomas, και τις μάρκες καπνού για πίπα όπως Captain Black, Erinmore, Borkum Riff, Clan, κ.α.

Ο Tobacco Division Manager της ACM Christofides Ltd κος Μαρίνος Λουκά μας ανέφερε ότι: «Η συνεργασία αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία για την εταιρία μας η οποία εδραιώνεται πλέον σαν ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους εισαγωγείς και διανομείς καπνικών προϊόντων στη Κύπρο. Τα προϊόντα της Scandinavian Tobacco είναι παγκοσμίως γνωστά και με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο, είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχουμε ηγετική θέση στην κατηγορία των καπνικών. Επιπλέον, με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι από την 1η Φεβρουαρίου 2023, αναλαμβάνουμε και τη διανομή των  πασίγνωστωνπροϊόντων Agio και Mehari’s».

Με αυτή τη επέκταση συνεργασίας, η εταιρία ACM Christofides είναι πλέον ένας από τους σημαντικότερους εισαγωγείς και διανομείς καπνικών προϊόντων σε cigarillos, pipe tobacco, και premium handmade cigars. Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης καπνικών προϊόντων σε όλη τη Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κομβικής, ACM Christofidis #45 Scandinavian Tobacco,komvikis, ACM Christofidis #45 Scandinavian Tobacco