Κούσιος: Προφανές ότι μπήκαμε σε προεκλογικό - Σκοπιμότητες στη μη ψήφιση

Για την εν τέλει απόσυρση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις μίλησε στην Πρώτη Εκπομπή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Κυριάκος Κούσιος κληθείς μάλιστα να απαντήσει στην ερώτηση «αν η κομματοκρατία μπήκε στον προεκλογικό», είπε «μα δεν είναι προφανές;».

Απάντησε και στα όσα καταλογίζει στην Κυβέρνηση η αντιπολίτευση περί αλαζονείας. «Η Κυβέρνηση αν είχε αλαζονεία δεν θα συζητούσε 2 μήνες ούτε θα αποδεχόταν 15 τροπολογίες. Αν είχαμε αλαζονεία δεν θα πηγαίναμε στη Βουλή

ούτε θα είχαμε επαφές με τα κόμματα», είπε ο κ.Κούσιος.

Δείτε εδώ: ΥΠΟΙΚ: Έρχεται νέο πλήρες πακέτο για την στήριξη της οικονομίας (vid)

«Η Κυβέρνηση έπεισε τις τράπεζες να δώσουν 2δις των τραπεζών, δεν ήταν υπόχρεες να το διαθέσουν αυτό το οξυγόνο στην αγορά», συμπλήρωσε επίσης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε άλλο επίπεδο, στα της πανδημίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει προεδρικό Διάγγελμα απόψε ενώ παράλληλα, δήλωσε στην ότι θα γίνει μία τελική αξιολόγηση για την επαναλειτουργία των σχολείων αύριο και θα συζητηθούν θέματα, που αφορούν την τρίτη φάση των χαλαρώσεων, όπως τον τουρισμό και την επαναλειτουργία των αεροδρομίων, που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα.

Δείτε εδώ: Ανοίγουν νωρίτερα παραλίες, εκκλησίες, πρακτορεία – Όλα αναλυτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα