Κούμαν: "Ο Πέδρι είναι ο παίκτης που με έχει εκπλήξει περισσότερο"

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε σε συνεντευξή του στα καταλανικά ΜΜΕ για τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν ώστε να δημιουργήσει την Μπαρτσελόνα που οραματίζεται ενώ μίλησε ξεχωριστά και για τους Μέσι, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ και Πέδρι.

H σφιχτή οικονομική πολιτική που εφήρμοσε η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι δεν επέτρεψε στον Ρόναλντ Κούμαν να κάνει τις κινήσεις που θα ήθελε στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο ένα πράγμα είναι

δεδομένο λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν.

Το ότι το νυν ρόστερ της Μπαρτσελόνα και ο τρόπος που αγωνίζεται, απέχει παρασάγγας από αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ολλανδός τεχνικός, με τον ίδιο να παραδέχεται σε συνέντευξη που παραχώρησε στα καταλανικά μίντια πως δουλεύει για το σχεδιασμό των μπλαουγκράνα όπως τους θέλει ο ίδιος.

"Έχω αρκετές αμφιβολίες για το αν αυτό το ρόστερ της Μπαρτσελόνα ταιριάζει σε μένα, με τον αθλητικό διευθυντή Ραμόν Πλάνες συζητάμε για αυτό που λείπει. Η παλιά φρουρά κατάλαβε πως έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα", τόνισε ο Κούμαν, για να αποκαλύψει πως οι τρεις μεγάλοι στόχοι των Καταλανών από εδώ και πέρα είναι οι Ντεπάι, Λιόν και Βαϊνάλντουμ.

Όσον αφορά δε στο υπάρχον ρόστερ, ο Μέσι θέλησε να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε κάποιους εξ αυτών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"ο Πέδρι είναι ο παίκτης που με εξέπληξε περισσότερο από όλους με θετικό τρόπο. Ο Γκριεζμάν είναι ένας επιθετικός που δουλεύει πολύ και μπορεί να αποφασίσει για τη θέση που θέλει. Εξαρτάται από τον ίδιο.

Ο Ντεμπελέ δουλεύει αρκετά και έχει βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Μέσι μου έχει δείξει πως παρά τα προβλήματα που έχει με το σύλλογο, θέλει να συνεχίσει να νικάει".

Όσον αφορά στο βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League, που λείπει τα τελευταία πέντε χρόνια από τους μπλαουγκράνα, ο Κούμαν ήταν σαφής: "Για να κατακτήσουμε το τρόπαιο, πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή ομάδα είναι η Μπάγερν".

Πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα