Έκκληση Αναστασιάδη προς τον λαό - Δυο δέσμες έκτακτων μέτρων

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απευθύνει διάγγελμά στον κυπριακό λαό αναφορικά με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς της πανδημίας, ενώ ο Υπουργός Υγείας θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα.

Εξάλλου, αύριο, Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή

θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 12 μ.μ , για να δώσουν περαιτέρω και λεπτομερή πληροφόρηση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

Να σημειωθεί ότι ένας θάνατος 89χρονου, πέραν των 3 νωρίτερα, και 165 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας αναφέρεται συγκεκριμένα ότι επιπρόσθετα των τριών θανάτων που δηλώθηκαν νωρίτερα , ανακοινώνεται ο θάνατος ακόμη ενός άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 89 ετών, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,291 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 165 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Δείτε στο SigmaLive λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα